Conference League

O Ισπανός Μουνουέρα στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς στο ΟΑΚΑ

O Iσπανός διαιτητής, πρώτης κατηγορίας, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ορίστηκε από την UEFA, να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λανς στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Conference League.

Την προσοχή του στις δυο δύσκολες αναμετρήσεις των playoffs του Conference League με αντίπαλο τη Λανς στρέφει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στη League Phase της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Φελίξ Μπολάρ» την Πέμπτη (22/08), ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για μια εβδομάδα αργότερα στο ΟΑΚΑ (29/08).

Η UEFA μετά τον ορισμό του Μπόγκαρ στο πρώτο ματς, ανακοίνωσε και τον διαιτητή της ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πρόκειται για τον Ισπανό, διαιτητή πρώτης κατηγορίας, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Μπαρμπέρο και Μαρτίνεθ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Αλεχάντρο Ερνάντες και Μουνίθ Ρούιθ.

Ο Μουνουέρα είχε διευθύνει στις 27/7/2017 το Παναθηναϊκός-Καμπάλα 1-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Επίσης στις 30/7/2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν 4-0 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ είχε «σφυρίξει» και το Φινλανδία-Ελλάδα 1-0 στις 5/9/2019 για τα προκριματικά του Euro.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x